Skip to main content

Är solglasögon en modepryl som kommer och går eller finns de tidlösa klassiska trendiga glasögon, som man kan använda år efter år? Vi personligen tycker att de är en modepryl, däremot finns de vissa sorters glasögon som alltid toppar listan, dvs en tidlös klassiker. Vi tycker att de är kul att följa med i trenden då vi har ett stort intresse för solglasögon och vill ligga i framkant sommar efter sommar när de gäller heta solglasögon. Därför har vi noga valt ut de brillorna vi tycker är riktigt coola och även är eftertraktade på marknaden.

Vi tycker att helheten är viktigt men också de svåraste. Man ska matcha från topp till tå helt enkelt. Ett par snygga brillor ihop med kläder som matchar gör att både dina kläder och glasögon kommer få de där lilla extra. Vill du vara på den säkra sidan och välja de klassiska och tidlösa solglasögonen? Isåfall rekommenderar vi självklart våra pilot solglasögon. Dessa solglasögon ser ungefär likadana ut och var lika coola när Tom Cruise bar dessa under filmen Topgun som nu. Vi har därför valt ut 2st pilot solglasögon i vårt sortiment som vi är väldigt stolta över att ha i vårt sortiment.  Pilotbrillor med tunna bågar i guld har vi sett växa fram i popularitet och ligger högt upp på önskelistan.
Pilot solglasögon svart och guld

Någon ny typ av trendiga solglasögon för 2022?

En uppstickare som har kommit och där populariteten har ökat något enormt och kanske är de trendigaste solglasögonen 2022 är Cat eye solglasögon. Detta kanske inte är så konstigt då dom sticker ut och är väldigt busiga i sin form. I vårt sortiment har vi 3st olika färger som såldes slut nästan direkt. Men nu är dom tillbaka i sortimentet. Formen Cat Eye är precis som namnet lyder, kattformade solglasögon dvs den uppvinklade formen på bågarna. Denna formen passar faktiskt de allra flesta. Checka in vilken färg som är din favorit.
cat eye sunglasses leopard print

Vad rekommenderar ni för solglasögon?

På senare tid och framförallt i år har vi märkt att folk vill sticka ut när de gäller solglasögon. Vad menar vi med de? Jo att välja en båge som inte är som alla andra traditionella solglasögon. Även välja en unik färg som exempelvis några av våra rosa solglasögon. Samt en form som sticker ut ur mängden. Vill du sticka ut ur mängden har du kommit helt rätt, vi eftersträvar  alltid efter en riktigt bra kvalité. Därför har vi detta året tagit fram ytterligare några häftiga solbrillor för att vara i framkant när de gäller stil, trend och kvalité. Ett sätt att sticka ut ur mängden är att välja någon av våra stora solglasögon.

Matcha trendiga solglasögon med kläder

När man har valt ett par trendiga solglasögon så ska man helst matcha detta med snygga klädesplagg. Om man har solat en hel del och fått en fräsch gyllenbrun färg är vita solglasögon tillsammans med ljusa kläder oerhört läckert och stilrent. Däremot en sen sommarkväll när man vill vara lite mer fräck med sin skinnjacka rekommenderar vi starkt våra pilotbrillor som heter Costa Rica solglasögon i svart/guld. Tänk på att välja en matchande färg mellan tröja och solglasögon. Ett säkert val är att välja ett par svarta solglasögon som är trendiga då färgen är lätt att matcha med i princip allt.

Vad ska man tänka på innan man trycker på köpknappen?

Vi tycker att de är viktigt att man själv gillar solglasögonen och kan bära upp dom samt i vilka miljöer du ska bära brillorna. Trendiga solglasögon som passar din ansiktsform och personlighet. Om ni har frågor och funderingar är de bara att maila oss på Vonvilo. Vi hjälper mer än gärna till med frågor och funderingar.

Leave a Reply