Skip to main content

Retro solglasögon försvinner aldrig ur tiden

Det är något speciellt med ett par retro solglasögon. De har som syfte att få dig att känna dig både cool och snygg, oavsett vad de aktuella modetrenderna råkar vara. Det bästa är att ett par retro brillor aldrig går ur tiden! Oavsett om du letar efter ett par nya solglasögon att ha på stranden eller om du behöver solskydd för nästa bilresa är det alltid ett säkert kort.

Varför är retro solglasögon så populära?

Det finns några skäl till varför retro brillor har gjort en sådan comeback de senaste åren. Först och främst är de en återgång till en enklare tid. I dagens värld översvämmas vi ständigt av nyheter och teknik och ibland kan det vara överväldigande. Att bära ett par retro solglasögon är ett sätt att ta ett steg tillbaka i tiden och koppla av. Dessutom har dom en unik stil som skiljer dem från samtida solglasögon. De kan lägga till en touch av kul och personlighet till vilken outfit som helst.

Hur man väljer ett par retro solglasögon?

Med så många olika stilar av retro solglasögon tillgängliga kan det vara svårt att välja rätt par för dig. Det bästa sättet att börja med är att bestämma vilken era du vill kanalisera med dina glasögon. Vill du satsa på den klassiska looken med 1950-talets cat eye solglasögon? Eller vill du ha något mer modernt som 1980-inspirerade pilot brillorna? När du har bestämt dig för en epok kan du begränsa dina alternativ ytterligare. Välj en ramform och färg som passar ditt ansikte och din personliga stil.

Pilot brillor

En av de mest populära stilarna av retrosolglasögon är piloten. Pilot solglasögon var ursprungligen utformade för flygare. Deras eleganta design och stora linser gjorde dem snabbt till ett modebesked. Om du vill ha ett par solglasögon som aldrig kommer att gå ur tiden är pilot brillorna alltid ett säkert kort. Tänk bara på att de tenderar att vara på den större sidan, så de kanske inte är det bästa valet om du har ett litet ansikte.

Pilot solglasögon svart och guldPilot solglasögon blå och guld

Cat eye brillor

Om du letar efter något med lite mer personlighet är cat eye solglasögon det perfekta valet. Dessa roliga och flirtiga solglasögon har funnits sedan 1950-talet och har nyligen fått ett uppsving i popularitet tack vare deras vintagekänsla. Cat eye-solglasögon finns i en mängd olika färger och utföranden. Checka runt så kommer du garanterat att hitta ett par som passar dig perfekt.

cat eye sunglasses leopard print

Leave a Reply