Konsten att välja snygga solglasögon

Ett par coola solglasögon är som pricken över i:et. Först planerar du vad du ska ha på dig. Du kanske sminkar dig och väljer väska som matchar. Fixar håret och sprutar på någon god doft. När du sedan går ut och långsamt sätter på dig dina snygga solglasögon så är allting på plats. Men nu är det ju inte alla som är lika intresserade av att kombinera och matcha. De vill bara ha ett par coola solglasögon som passar till det mesta. Se hela kollektionen här.

Vilka glasögon passar dig bäst?

vilka solglasögon passar mig? Det är vanligt att se på ansiktsform och försöka komma på vilka glasögon som passar bäst för just dig. Allt det här är naturligtvis bara en vägledning. Om du ser snygga solglasögon som du tycker om så är det ju bara att köpa dem. En form som sitter bra på alla är runda glasögon. Vill du ha ett par riktigt coola solglasögon så är runda det bästa valet.

Runda solglasögon är inne. Det är ett mode som faktiskt aldrig försvinner. Även om det kallas retro så är det tidlöst, något som alltid är trendigt. Kanske just för att de passar alla, du kan se både snygg, funkig, trendig och hipp ut. Allt efter vad du har på dig i övrigt, din frisyr och allmänna stil. För alla har ett sätt att klä sig och hålla sig på som visar vem de är. Andra retro solglasögon som aldrig gå ur tiden är pilot brillor.

Färger som lyfter upp

Det är roligt med färgade glas på solglasögonen. Du får det där lilla extra, utan att överdriva. Här kan du verkligen få utlopp för din personlighet. Samt variera beroende på hur du känner dig just den dagen. Ett par blå, snygga solglasögon kan vara bäst ena dagen, medan du sedan väljer gröna den nästa. Det klassiska är naturligtvis svarta solglasögon, men även här finns det varianter.

För du måste ju inte alltid ha likadana bågar. Bara guld och silver kan ge ett helt annorlunda intryck. Du kanske tycker att riktigt coola solglasögon har bågar av guld med rött glas. Alla har sin smak och när utbudet är stort så blir det lättare att hitta något du tycker om. Färger kan ge dig en liten kick, göra dig glad eller att du känner dig riktigt välklädd och snygg.

Snyggt, elegant och trendigt

Det är inte bara färgen som spelar in på ditt val av snygga solglasögon. Se lite närmare på bågarna, för de kommer att synas när du har på dig glasögonen. Speciellt om du har kort hår, för då är det bågarna som tittar fram i din profil. De flesta vill inte ha allt för speciella bågar, men på coola solglasögon har du i alla fall en viss bearbetning. Det är helheten som gör dem speciella.

För solglasögon är ett viktigt tillbehör. Precis som du väljer dina smycken, ditt armbandsur och handväska så är solglasögonen en del av din image. Det är klart att ibland vill du pynta dig lite extra, medan du kanske inte är lika noga om du bara ska ut och handla. En del tar sig tid oavsett vad de ska göra. Men ett par trendiga, coola solglasögon är alltid det rätta valet. De kan faktiskt vara det som gör att du ser snygg ut även när du inte lagt ner allt för mycket tid på dig själv.

En orsak är att blicken dras till ansiktet. Det är det första folk ser och det är här du kan göra ett intryck. Väljer du snygga solglasögon i någon intressant färg så är det just dem som andra lägger märke till. Du kan göra mycket för dig själv genom att välja glasögon som lyfter upp.

Alltid roligt med coola solglasögon

Det är något speciellt att planera sitt utseende. Du behöver inte satsa på dyra skönhetsbehandlingar, det räcker med ett par coola solglasögon. Ha dem på näsan eller använd dem till att skjuta upp håret. Låt dem hänga lite nonchalant runt halsen eller stoppa ner dem i bröstfickan, de är alltid en tillgång. Helt klart gör de mest nytta för både dig och ditt utseende när du har dem på dig. Idag är det viktigare än någonsin att skydda sig mot solens UV-strålar. Så välj bra solglasögon med ett gott skydd.

Kvaliteten är viktig. Bågarna ska vara säkerhetstestade, så du kan lita på att de både håller och är bra för dig. Med tanke på att snygga solglasögon är något du tar på och av dig hela tiden så är det bäst med glas som inte repas. Ta hand om dem väl så håller de ännu längre. För det är få saker som får dig att känna dig så bra som när du sätter på dig dina coola solglasögon. Då är du redo att möta världen och allt vad den har att ge. Är du redo att lyfta upp eller komplettera din stil? Läs mer om våra runda solglasögon.