Säkra solglasögon med spegelglas för både dam och herr

Alla vet hur stark solen kan vara. Du skyddar dig på olika sätt mot dess kraft, men framför allt så är det viktigt att ta hand om dina ögon. Vill du vara helt säker på att det farliga i solens strålar inte når fram så bör du använda ett par UV skyddade solglasögon med spegelglas. Ibland är det inte bara solen utan alla reflektioner som stör. Se därför till att ha solglasögon som för dem bort från dina ögon.

När du väljer solglasögon med spegelglas så är det två saker du ser på – Dels hur pass mycket de skyddar mot UV-strålarna. Här ska du gå in för 100% skydd, för de är inte bra att drabbas av UV-strålar. Samtidigt så kan det vara skönt med glasögon som reflekterar bort direkt ljus och reflektioner. Ofta så märker du av det i närheten av ett vattendrag. Solen kanske inte är så stark själv, men det är just reflektionerna som stör dig allra mest. Speciellt när du bara vill sitta där i fred och fiska eller sola.

Snygg och säker på samma gång

Solglasögon med spegelglas ser till att du är på den säkra sidan oavsett situationen. De gör dig nämligen inte bara trygg och säker, utan är även en snygg accessoar också. Välj en färg och form som du trivs med. Nästan alla passar bra i runda glasögon, och det är också en av de trendigaste formerna. Ett par Unisex retro solglasögon med spegelglas är inne i tiden, gärna i lite ovanliga färger med exklusiva bågar. Vi har exempelvis solglasögon med rosa spegelglas och guldiga bågar som passar utmärkt för den självsäkra och stiliga kvinnan. Eller varför inte ett par klassiska solglasögon med blått spegelglas som passar utmärkt ute på sjön eller på dagsfesten.

För solen reflekteras lika bra med svarta, röda eller gröna solglasögon spegelglas. Det viktiga är att du har det där skyddande lagret längs ut som en säkerhet för dina ögon. Resten är en fråga om smak och tycke. Så välj gärna ett par solglasögon som du trivs med, i en färg som får dig att må bra. Att känna dig snygg eller kanske som plockar upp och fullbordar din stil.

Solglasögon med spegelglas är det rätta

Även de som inte är överdrivet intresserade av mode vill ändå känna sig lite inne i tiden. Retro solglasögon med spegelglas är trendigt, men också relativt tidlöst. För det är något som inte kommer att försvinna i första laget, eftersom det är så väldigt populärt och har varit det under en lång tid tillbaka. Du slipper lida av solens strålar eller reflektioner, men framför allt så känner du dig snygg. Skaffa gärna flera stycken i olika färger så att du alltid har ett par som passar ditt humör eller utstyrsel. Eller håll dig till samma färg på glaset men variera bågarna. Möjligheterna är oändliga, och solglasögon behövs både sommar som vinter.

Kvaliteten är viktig. Bågarna ska vara säkerhetstestade, så du kan lita på att de både håller och är bra för dig. Med tanke på att snygga solglasögon är något du tar på och av dig hela tiden så är det bäst med glas som inte repas. Ta hand om dem väl så håller de ännu längre. För det är få saker som får dig att känna dig så bra som när du sätter på dig dina coola solglasögon. Då är du redo att möta världen och allt vad den har att ge. Är du redo att lyfta upp eller komplettera din stil? Läs mer om våra runda solglasögon.